21 dagar kvar


För femte året i rad åker Johanna, Emelie och jag  på SM finalerna. Femte året totalt, fjärde året i Malmö. I år tänker vi åka över landsgränsen och besöka Köpenhamn och Christiania, bara för att kunna bocka av Danmark från checklistan (fantastisk hög status på det). Dessutom har vi uppgraderat oss från St Jörgen till ett fem stjärnigt hotell!

 

Nu måste jag bara heja fram Storvreta till en vinst ikväll. Annars blir det ett Malmö arena utan Kohonen!


 

 

”Jag hade för fa-an nöjt mig med bio och popcorn!..”

I fredags for jag, syster och bror ut och åt trerätters på Waldorf. Istället för att köpa julklappar åt varandra brukar vi hitta på något tillsammans. Förra året blev det en heldag i Kåbdalis. Alla var nöjda och glada, speciellt Sanna. ”Jag hade för fa-an nöjt mig med bio och popcorn!..” uttalade hon sig glatt i backen.
 
 
 I lördags rensade Sanna och jag våra egna garderober och slog sedan samman allt i Sannas etta. Kaos var ordet, men vi lyckades fylla tre sopsäckar med sånt som skulle slängas och skänkas till Röda korset. Dessutom körde vi byteshandel mellan varandra. Win! På kvällen umgicks vi ett tjejgäng hos Mimmi i Boden, riktigt mysigt!

Söndagen bjöd på kanonväder vilket resulterade i  en långprommis runt gültzaudden och inköp av blommor (Mimmi inspirerade mig). Första kvarten som jag sett framemot blev däremot en besvikelse. Somnade i soffan efter halva matchen och vaknade till när Växjö satte 4-0 i tom bur. 

 
Sieppijärvi


Fre-lör for jag och pappa en snabbis till stugan. För Rex var det ett paradis att få vara utan koppel under hela vistelsen!  Utöver det korvgrillning och kaffekok i farmor och farfars nybyggda kåta, en skotertur och finska varianten av "pengarna på bordet"! Ironiskt nog hade  jag tagit med mig en engelskspråkig bok och inte finsk. 

Alltid lika skönt att få komma bort ett tag. Förhoppnkngsvis blir del en längre vistelse nästa gång!Känslorna utanpå

 
I och med 5-2 vinsten i måstematchen hemma mot Övik, säkrade vi kontraktet. Div 1 väntar även nästa säsong! Jag har fortfarande inte riktigt landat och det är svårt att beskriva känslan. Total lycka, lättnad och en känsla av oslagbarhet. Vi hade inte bästa förutsättningarna inför matchen, men med inställning och hjärta kan vi bestiga berg. I lördags satt verkligen känslorna utanpå. 

 

RSS 2.0