B.A lördag

Kände mig otroligt otagg inför kvällen att komma, då jag satt i soffan med chipspåsen som sällskap och såg på nån film på sexan. Men vi tre bestämde oss ändå för att pallra oss in mot staden för ännu en kväll på området. Jag tog bilen och plockade upp Ida och Johanna och körde direkt till korvfesten hos Emil F. För att vara nyktra var vi galna, dansade, gled runt på golven och åt Cheerios. Nya festmaten. Hoppas Hahto för övrigt åt det idag. Vi impulsade till Statoil för att köpa snurre, vilket funkade lika bra. "Samtidigt så nykter men ändå inte". Sara slöt sig till klanen och tillsammans sprang vi in på området. Vid ett tillfälle då snurren vart i typ 4 min skulle jag och Ida hoppa över ett staket ut från öltältet. Resultatet blev att staketet vek sig och jag flög över och landade i gräset. Folk gav mig blickar som " hon är fettfull, gå hem". Ida skrattade bara då skadegläde äär den sanna glädjen, men sekunden efteråt trampade hon snett i en grop! HAha. Johanna och jag försökte flörta till oss gratisåk i karusellerna, men rumänerna var svårtflörtade i år och vi fick fixa dem gratis på annat sätt.. Bruno hade hakat upp sig på "schtaaarkspriit och resooorrb", "jävligt kul och må jävla bra" var hans slogan. Även "Varannan schtarkspriit varannan resoorrb". Kul sällskap hela kvällen ut, kanonkul! ; )
 
No haaands! / gratisbiljetter

Jag & Ida är schnuusfulla!

B.A fredag

Och så passerade ännu en arbetsvecka. Fredagen var otroligt slapp; vi solade och stekte på en altan, åt ute på Exotic med riksbyggare och solade och badade på Bergnäset. Kvällen fortsatte i högre tempo. Åkte förbi och hämtade Ante och Eken, åkte hem till mig, jag duschade/åt/fixade och sedan drog vi vidare till Sippan. Ännu en förlust denna vecka då Sveriges U21 åkte ur semin. Precis som vi lovat höll vi tyst minut och tal inne på MAX, för att hedra förlusten efter branden. Sorg blandades med skratt då Sippan försökte hålla ett seriöst tal. "Gråt inte för att det är över. Le för att det var". I dimman styrde vi stegen in på området, åkte ankbåtar, snuskigt dyr karusell och härjade i takt med musiken som florerade från öltälten. Sex trötta satt vi på en stängd uteservering, för att vänta på det som skulle ta oss hem för natten. Tre frågor som fick sina svar; 1. vad är meningen med livet? (livet är bara en jävla kö) 2. vad händer efter döden? (Reinkarnation som gäller. Har du jobbat på bank kommer du tillbaka till banken) 3. var får man tag på ett hagelgevär? (kolla biltema, finns säkert för en billig penning) Helt klart lyckad kväll : )

    
Sippuri, jag, ante & EKen.

midsommar

Som vanlig ordning är det traditionsmässigt dåligt väder på midsommarafton, men i Rubbans hus sken solen natten lång. Härlig blandning på folket, studsmattehopp och dansande till sha sha slide. Ingen idé att räkna upp alla som var där, men ni som var vet vad som hände och inte hände. Efter tvåtiden impulsskjutsade Hahto in mig till Luleå, där jag våldästade en fest på Östermalm. Hann skeda med Matte&Eken och Charlie. Efter många om och men, koder av sms och en mobil som dog, blev det till slut för min del att sova hemma i sävast i alla fall. Fast det var nog lika bra för jag hade ju kunnat må bättre dagen efteråt..
Lördagskvällen spenderades hos Jue med henne, Ida, Emelie, Sandra, Rubban, Bruno, Nypan, Englund och Hahto. Vi skrev roliga historier där fantasin skenade och avslutade kvällen med långfilm -Timón och Pumba. Klockrena kvällar! : )


tvådagarsfrihet

Jag hann njuta av min såkallade frihet i hela två dagar, sedan hann jobbet ikapp mig. Tre dagar känns som tre veckor. Åtta veckors arbete sammanlagt. Inte mycket till sommarlov, men däremot cash! 07-16 tär på psyket och sedan 8 träningspass/vecka tar ju ut en fysiskt. Jag får helt enkelt leva på helgerna! Förhoppningsvis bjuder midsommar upp till roliga festligheter. Ikväll väntar en intermatch, kul med innebandy och inte bara intervaller..


Puss marran

STUDENT09MP06 sha la la la la.

Jag hade kunnat tillbringa mitt fortsatta liv på ett flak.
Skrika, dansa och bråka med andra flak.
Men livet är ingen vals. Det är en bro, byggd av turkar i vita
shortor. När man kommit till andra sidan så är det över!
Men festen fortsätter, med både gamla och nya ansikten.
Student09, fy fan vad vi är bra ; )

mylifewouldsuckwithoutyou

Maybe I was stupid for telling you goodbye
Maybe I was wrong for trying to pick a fight
I know that I've got issues
But you're pretty messed up too
Either way, I found out I'm nothing without you

You got a piece of me

retort

-dont let some girl take that away from you.
- she wasn't some girl. She was the girl.
-the girl who broke up with you. which means
she wasn't the girl.

So how was the story, and can it  ever be changed?

Balen09

Bal fredag och lördag. Fredagens bal var dock min egna, med rosa Cadillac gjorde vi entré, bättre sent än aldrig. Tror alla andra var dubbelt så mycket nervösa som jag själv, då de stressat runt hela dagen. Jag själv kände först pirret i magen runt hörnet av Stadshotellet. Alla blickar och leenden på nära och kära. Tack Wollan, för din insats som personlig fotograf! Bilderna från hennes systemkamera kommer snart. Här får ni dock smakprov från min alternativa kamera.
Gårdagen började med bal i Boden. Alla bruuds var jättefina, stolt jag är över er. OCh inte för att glömma grabbsen, ni var schteek ni med. Kvällen fortsatte med förfest i stan, sen utgång på farmen. Alltid lite för mycket folk. Stötte ihop med veronica och carro, som jag ägnade kvällen tillsammans med. Spetsad öl, E.M.D, glädjetårar/sorgetårar i en nostalgisk blandning och en efterfest för tre som drogs ut ända till klockan 06 på morgonen. Ännu en kväll att komma ihåg.
Puss mariana.

  

Promnight

Direkt från händelsernas centrum:
Yvve står och donderar och svär,då hon under full koncentration fixar och donar med min balfrisyr. Hon har tagit på sig ansvaret att fixa håret samt sminkningen. Bjuds även på hamburgare till middag. Guldvärt här hemma hos familjen Brännström. När det börjar närma sig ska jag och Sippan, som praktiskt taget är grannar för dagen, ta oss en jäkel innan avfärd med cadillacen! Varken jag, Sippan eller pappa Andreas kan dansa vals, men vi kör på känsla ; )


Gyllene tider

Nu måste det ändå vara sommar. Solen steker
på genom fönstret så temperaturen stigit maximalt
i sovrummet. Med takluckan öppen och guns som
florerar ur bilhögtalarna, rullar vi genom staden. Vinden
leker med håret och bakom våra solglasögon är vi oss själva.

Imorgon är det bal och det sista ska fixas idag. En vecka kvar till
studenten, klingar rätt fint?

Vi skapade minnen

-håller helt klart med Caroline.
En veckas bravader, festande, solande och badande. Vi festade i takt med nattlivets vilda puls och stekte i de höga plusgraderna. Nattliga volleybollmatcher, oskyldig vandalism, oräkneliga drinkar och dansande på bardiskarna. Varenda en som var med på resan överraskade, hela resan överraskade. Minne för livet! Tack bruds och grabbs : )
    

RSS 2.0