Road trip

Idag åkte vi ut på en road trip under min arbetsdag. Vi bilade till Harads för att träffa Wollan och valpen Thelma. Vi hann med en kaffetår, gofika och ta igen det vi missat pga de antal mil mellan oss. Riksgränsen och Luleå är ju en bit bort från varandra!

Marri på tågluff

Yes, igår hittade jag inte min bokade plats på tåget mellan Arlanda-Linköping. Svor och var asförbannad och satt på olika platser innan jag slutligen hittade mitt säte. Och nej, hittade inte den själv. Slutade med att Marcus fick guida mig med hjälp av tågritningen. Han guidade även var toan fanns. Problemet var bara att jag vägrade riskera att gå vilse igen. Så satt jättekissnödig till efter Norrköping. Då var jag tvungen att gå.!Nedan finns några dialoger mellan mig och Marcus från igår.

Marcus: Kolla nån film eller lyssna på nå skön musik :)
Jag: Har ingen dator. Köpte en korsordstidning. Glömde pennan.

Jag: Är det lätt att hitta av från tåget till där du står och väntar?
Marcus: Nä du måste gå igenom två trädgårdslabyrinter, hoppa ner i Alice's hål och försöka följa en vit kanin. 

Inte lätt att vara uppvuxen i byn i Norrbotten. Storstan gör mig stressad, haha. Tror jag är nya Morgan och Ola-Conny. Fast istället för Ullared så följer man mig på mina resor! Ny programidé.
Espresso house
I veckan har jag sprungit hem från jobbet två gånger, känns skönt att ha kommit igång även med löpningen! Belönade mig genom att ta en mysig långfika på nya Espresso house med Krikko. Vi planerade bland annat sensommarens kommande vandring! 

Idag vid 17-tiden går mitt plan och slutdestinationen är Mjölby:) 

Vi hade i alla fall tur med vädretVi hade verkligen tur med vädret denna midsommar. 18 grader och sol i princip alla dagar jag och Marcus var ute på Seskarö. Rex var helnöjd med att få ta årets första dopp, vi har ätit god mat och bara slappat. Hur härligt som helst!

Nu har jag dessutom bokat färdigt hela resan ner till Marcus. Däremot blir jag tvungen att flyga till Skellefteå på hemvägen, då ungdoms var helt slut. Tur man har en snäll syster som hämtar mig! 

Midsommar 2015


Trevlig midsommar på er!

Dubbelt uppIdag är det dags att ta tag i träningen efter en vecka utomlands. Blir att köra dubbla pass, först backträning med syster, sen gym efter jobbet ikväll. Jobbar 14-20.45 på Kallkällans äldreboende, nyt ställe men ska nog gå fint. Väntar för övrigt fortfarande på sommarvärmen..

Veckan gick alldeles för fort
Efter en härlig vecka med massa sol, bad och god mat är vi åter hemma i ett regnigt Sverige. Det har regnat hela dagen hittills och det får ju inte direkt upp humöret. Nåja, förhoppningsvis några dagars jobb innan det blir att fira midsommar! 

Löptur från helvetetGårdagens löppass blev en springtur från helvetet. Tacka vet jag gymmet! Har precis varit där och kört ett biceps/magpass. Imorgon blir det dejt med den blonda skönheten ovan. Först ett gympass sen äta gott på Symfoni! Ser framemot det ;-)

Fullt schema


I veckan har jag lyckats boka in en hel del jobb, både på Luleå Kommun och DFA. Idag har jag gått intro 7-17 på Bergnäsets hemtjänst och likaså i morgon 15-22. På ons jobbar jag som PA 9-13 och samma på tors 9-15. Sen ska det även hinnas med hårfärgning, innebandymatch, modellande, träning och en helkväll med KRIKKO (äntligen är hon hemma!!) innan planet lyfter med destination Turkiet! Bra vecka. 

RSS 2.0