RibbonsNä nu ska jag sluta leka med håret och ta tag i lite matlagning. Dock roligare att leka med håret än att laga mat. Fast roligare att äta än att leka med håret.. Vilket dilemma! ;D

Marri vs disken 0-1

Jag citerar Emelie med "Mao är väldigt bra på att lämna spår efter sig.."
 
Spår 1.

Spår 2.

Spår 3.

Slutligen.. TaddAaaA!

Så fullt att det inte längre går att få plats för att diska.. Problem solved då? (a)

Bojkotta Ikeas blockljus


Jag orkar inte ens uttrycka mig, finns inga ord för detta nederlag.
Fiasko. Sen att färgen på stearinet smälter in i tvbordet försenade upptäckten.
Jag säger nej till Ikeas blockljus.

Idag..

 -Är jag glad för att tanken på att Wollan och Sebbe flyttat upp till Boden gör mig just...Ja, glad!  Att veta att beslutet känns grymt bra för dem båda och att jag kan träffa dem oftare! :)

- Är jag glad för att jag varnade Johanna om att ägandet av en tv just nu granskas på Ålidhems områden, så att slutresultatet kunde bli Johanna vs tv-licens: 1-0.

- Är jag glad att sjukgymnasten gav cred för min ryggträning.

- är jag glad över att jag strax ska få i mig mat! Är magen glad är resten av kroppen glad ;-)
 
 
Kul minne från i somras, pimpvanen, drängarna på högsta på väg till farmen.
Det är som jag och Mimmi skulle säga - Det är som hittat!

Would you run an errand for me?


Idag har jag frivilligt klivit upp tidigt (bilden på min kära kopp visar den nakna sanningen om Marri om mornarna) för att fixa några ärenden. Lämnade uppvärmningsträjan på tryck, handlade glödlampa m.m. på Coop, kollade upp sjukgymnasttiden och en sväng på apoteket för dag&natt ansiktskräm.

Nä nu fick jag, inte oväntat, men ovälkomnat besök av Amanda...
Men det betyder tacos och plugg! Haha. PUSShej!

är smått kär i mina nya byxor :)

Vi är visst normala

ELLERRR??..............................................................
.............................................................................
.............................................................................


Welcome to madhouse.

Onsdagskarameller

Hemlighetsfullt utan titlar bara för att du ska måsta lyssna för att veta vilken låt! Taktiskt eller bara slött, hursomhelst så bjuuder jag på tre låtar som är riktigt bra just ikväll :)
Och för övrigt börjar jag klättra på väggarna lite smått, vill ju lira innebandy och inte vara sjuker! Bjuder därför också på en gammal goding till bild ;D

Puss Marris.

återuppståndelse

Johanna med den brunsvarta själen har varit på mig om mitt dåliga uppdaterande, så fruktandes för mitt liv gör jag ett inlägg för att lugna hennes otåliga själ. ;-)

Det har varit väldigt fullt upp med studier, innebandy, jobb etc. Och nu har jag dessutom dragit på mig en förkylning (som halva befolkningen också gjort) så det är ett ypperligt tillfälle att bara ta det lugnt, uppkrupen i soffan till Idol, en påse naturgodis och massa tända ljus.

Att det dessutom varit 30+ i solen idag gjorde det svårt att stanna inne hela dagen, så det blev en stund ute i solen, med en Amanda, några tankar och idéer inför skoluppgift och såklart ett stycke termos med hett honungste. 

Nu blev jag dessutom precis kär i 16-åriga Jonathan. Tråkigt bara att tv4 och halva sverige redan konstaterat det. Kan trösta mig med att det faktiskt är lite child molester över det hela.

Vi fick sällskap av tre stycken änder. ( två ville inte vara med på bild)

Nåja, hoppas du är nöjd över min lilla uppdatering Johanna,
nu ska jag fortsätta att bara ta det lugnt och kurera :)


Oväntad överraskning!..

Älskar att bli väckt utan förvarning av att lägenheten stormas av fjärrvärmegubbs som låter borren agera väckarklocka åt mig ist för alarmet.. lycka! : ) Till detta hör att de skulle enligt pappret jag fått i brevlådan komma på måndag, men fel på lappen.. Så fick kissa, tvätta ansiktet och äta frukost på skolan!

Nu Umeåcupen, match redan ikväll!

RSS 2.0